Min første live optræden på DR2!

Jeg har været så nervøs de sidste par dage fordi jeg i dag skulle ind på DR og synge min nye single “Bag skyerne” live på DR2. Heldigvis kunne man ikke se at jeg rystede en smule imens jeg sang, men man kan dog høre det nogle gange. Det er første gang siden jeg var lille at jeg har sunget live og når det var en sang om min mor var jeg ikke sikker på at jeg ville kunne synge den uden at blive ked af det. Men jeg tror jeg koncentrede mig så meget om at synge, at jeg ikke tænkte på noget andet.. Puha! Heldigvis gik det fint, og jeg er meget tilfreds. I kan se min live optræden på linket lige nedenfor. I skal blot spole hen til 01:36:09

Der er mange der har spurgt ind til det tøj jeg havde på i dag. Cardigan – pieces. Bukser – Ebay. Top – Zara. Sko købt på junkyard.

http://www.dr.dk/tv/se/dr2-dagen/dr2-dagen-med-illeborg-og-ingemann-47#!/01:36:09

IMG_7475 IMG_7476 IMG_7469 IMG_4204 IMG_4200 IMG_7492 IMG_7491

19 tanker om "Min første live optræden på DR2!"

 1. Louise

  Hej Anne :-)
  Kan du indsætte et præcist link til, hvor man kan købe cardiganen? For jeg kan ikke finde den inde på deres hjemmeside.
  Mvh Louise

  Svar
 2. Louise Camilla

  Synes du skal få indspillet den i akustisk version. Der hører man virkelig hvor god du er. Din stemme rør mig så meget, når du synger akustisk.

  Svar
 3. Pernille

  Wow! Fik kuldegysninger og tårer i øjenene, det gjorde du VANVITTIGT godt Anne! Du kan virkelig være stolt af dig selv. Må indrømme, at jeg troede singlen var autotunet helt vildt, men du kan fandme godt synge! Skide godt gået for fanden!

  Svar
 4. Cecilie Nielsen

  Hej Anne!

  Super flot og rørende optræden! Hvornår har du købt din cardigan, kan nemlig ikke finde den på hjemmesiden.

  Knus!

  Svar
 5. Gitte

  Så smukt!! Elsker din sang og får tårer i øjnene hver gang jeg hører den.. Og hvor er du smuk!! :)

  Svar
 6. Kristine

  Hej Anne, du er super fantastisk og en mega inspiration for mig. Den måde du sætte dine mål på og opnår dem er super fedt og jeg elsker din stil, Din stemme og du virker sød og som en der giver plads til alle. Jeg vil gerne takke puls drengene for havde det ikke være for dem havde jeg aldrig fundet min yngslings blogger alt kærlighed til dig Anne og intet andet… Spørg man mig er du ikke kun Danmarks men verdens bedste blogger

  Så bliv ved med det du gør og bliv ved med at være min inspiration

  Et kæmpe tak til dig

  De kærligste knus kristine

  Svar
 7. Louise

  Hvor er du bare god Anne, du har al mulig grund til at være stolt at den live-optræden! Rigtig rørende sang, og vi ved hvor meget den betyder for dig. SÅ godt gået!

  Svar
 8. Julie A

  Uha den sang er virkelig rørende. Nogle gange er jeg nødt til at stoppe for ikke at tude for meget..beundre dig! Det er en yderst smuk sang!

  Svar
 9. Rikke Hansen

  Super smukt. Anne, du synger simpelthen så smukt!!!!
  Godt gået! Det eneste minus var at manden på guitaren, sang med.. Det ødelagde det lidt med en mandestemme :)

  Svar
 10. Mathilde

  Jeg er virkelig positivt overrasket over hvor godt du synger i virkeligheden!! Det kan du godt være stolt af :-)

  Svar

Skriv et svar